Woonsaem

CABO voor oudere migranten is een organisatie die zich inzet voor het optimaal maatschappelijk meedoen van oudere migranten in Amsterdam.
• Het ASW werkt aan ondersteuning van bewonersparticipatie in de regio Amsterdam.
LVGO, Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk wonen van Ouderen, bevordert en ondersteunt het gemeenschappelijk wonen van ouderen.
NOOM, Netwerk van Organisaties van Oudere Migranten, is opgericht met het doel om alle allochtone ouderen te representeren, en werkt aan verbetering van het welzijn van oudere migranten in brede zin.
• Op de websites van Zorg voor je Ouders is veel informatie te vinden die mantelzorgers kunnen gebruiken om de zorg te vergemakkelijken, met specifieke informatie voor mensen met een migrantenachtergrond.
• Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg is het informatiepunt voor professionals op het terrein van wonen, welzijn en zorg.
Cordaan richt zich op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben. Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk, Zaanstad en Nieuw Vennep. 

Links